jump to navigation

បាយ​កក កាក​ខ្លាញ់ និង​ទឹក​ត្រី ថ្ងៃ​ព្រហស្បតិ៍ 16 ខែ​កុម្ភៈ 2017

Posted by សុភ័ក្ត្រ in អំពីសុភ័ក្ត្រ.
trackback

រាប់ថាជាអាហារពិសេសមួយសម្រាប់ខ្មែរមួយចំនួន នោះគឺបាយកក។ តែដើម្បីឲ្យពិសេសជាងនេះទៅទៀតនេះគឺបាយកក លាយជាមួយកាកខ្លាញ់ និងទឹកត្រី។ តើអ្នកធ្លាប់ទទួលទានអាហារបែបនេះពីមុនមកទេ?

ពីដើមៗមិញ គេនិយមយកខ្លាញ់ជ្រូកមកចំហៀវដើម្បីយកទឹកខ្លាញ់របស់វាដើម្បីទៅធ្វើម្ហូបអាហារដទៃទៀត មានដូចជាចៀន ឆា ជាដើម។ ប្រេងសណ្ដែកដូចសម័យបច្ចុប្បន្នមិនទាន់មានវត្តមាននៅឡើយទេ។

បន្ទាប់ពីចំហៀវរួចហើយ កាកខ្លាញ់ទាំងនោះអាចទុកដើម្បីបរិភោគបានផងទៀត និងឆ្ងាញ់ម្យ៉ាងផងដែរ តែបើទទួលទានច្រើនមិនល្អទេ។ ដើម្បីឲ្យពិសេសនោះ លោកអ្នកសាកល្បងយកបាយកក មកទទួលទានជាមួយកាកខ្លាញ់ និងទឹកត្រីផង ស្រែខ្មុកអះអាងថាឆ្ងាញ់មួយបែប តែបើទទួលទានជាមួយបាយក្ដៅក៏ឃើញថាឆ្ងាញ់ម្យ៉ាងមួយបែបទៀតផងដែរ៕

បាយ (រូបតំណាង)

Advertisements

មតិ»

No comments yet — be the first.

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s

%d bloggers like this: